Klik hier en luister naar Ondernemend Oostende Live Radio!

Week van Ondernemend Oostende

Het Economisch Huis Oostende organiseert dit jaar de tweede editie van Week van Ondernemend Oostende en wil zo de Oostendse ondernemingen opnieuw in de kijker zetten.

Filip Roelandt, CEO Economisch Huis Oostende: “Tijdens de ‘Week van Ondernemend Oostende’, die dit jaar zal plaatsvinden van 30 mei 2022 tot en met 3 juni 2022, kan iedereen zijn/haar favoriete Oostendse ondernemer bedanken, worden awards uitgereikt aan de meest creatieve initiatieven en brengt het Economisch Huis Oostende potentiële ondernemers in contact met het reilen en zeilen van de lokale economie. Ondernemen staat zo volop in de schijnwerpers, de plaats waar het ook thuis hoort.”

Het Economisch Huis Oostende bedankt niet alleen zelf de ondernemers, maar wil ook zo veel mogelijk Oostendenaars overtuigen om hun favoriete onderneming te bedanken. Hoe je dat kan doen? Bekijk hieronder hoe jij hier deel van kan uitmaken.

30 mei - Oostende Awards

Op maandag 30 mei 2022 is er in het Kursaal Oostende een spetterende nieuwe editie van de Oostende Awards. Zo richten we de spotlights op de Oostendse ondernemers & bedrijven tijdens het ondernemersevent van het jaar!

Meer info via www.oostendeawards.be.
Jij komt toch ook?

31 mei - Ondernemend Oostende live radio Pt. 1

Wil je je favoriete Oostendse ondernemer bedanken? Of wil je als ondernemer graag zelf een plaat voor de zaak of voor je personeelsleden aanvragen?

Vraag dan via onderstaande knop jouw plaat aan en laat een boodschap achter!

Op 31 mei wordt er tussen 12 en 16 uur namelijk live radio gemaakt in het Feest- en Cultuurpaleis.

1 juni - Business Day

Ondernemen in Oostende? Oostende biedt letterlijk een zee aan mogelijkheden om te ondernemen. Denk je zelf na om een vestiging voor uw horeca- of retailzaak in Oostende te openen? Er zijn tal van redenen om dat in dé Stad aan Zee te doen.
 

2 juni - Ondernemend Oostende live radio Pt. 2

Voor wie niet genoeg kreeg van de eerste live radioshow op dinsdag 31 mei, krijgt op donderdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur nog meer van ondernemend Oostende te horen! Op deze dag zal er live radio gemaakt worden vanuit Metagenics in Oostende.

Geef op voorhand al je voorkeursmuziek of boodschap door om ondernemend Oostende te bedanken.