Live radio tijdens Week van Ondernemend Oostende

Gepubliceerd op 31/05/2022

30 mei is de Week van Ondernemend Oostende gestart met de Oostende Awards. Zeven ondernemingen of realisaties vielen daar in de prijzen. De ondernemers van Oostende blijven heel de week in de kijker staan en kregen de afgelopen weken de kans om muziekverzoekjes in te zenden voor de live radioshow op dinsdag en donderdag. Schepen van Ondernemen Charlotte Verkeyn: “De Week van Ondernemend Oostende is een jaarlijks terugkerende campagne om onze Oostendse ondernemers in de schijnwerpers te zetten. Zo willen we vanuit het Economisch Huis Oostende onze dank uiten voor het harde werk en de creatieve initiatieven van onze ondernemers.”

 

Er werden maar liefst 180 liedjes door ondernemers of hun medewerkers ingestuurd. Daarnaast komen verspreid over de twee dagen een veertigtal Oostendse ondernemers langs om een interview te geven. Filip Roelandt, directeur van het Economisch Huis Oostende vroeg zelf ook een liedje aan: “Onze ondernemers zijn de draaiende motor van het economisch weefsel in Oostende en dat doen ze fantastisch. Daarom koos ik voor het nummer ‘Simply the Best’ van Tina Turner.”

 

Op 31 mei richt het Economisch Huis Oostende de spotlight op de retail- en horecazaken en staat de radiostudio in het Feest- en Cultuurpaleis in het centrum van Oostende. Op 2 juni wordt er uitgezonden vanuit Metagenics en komen er heel wat bedrijven uit de industriezones langs. De live radioshows kan je beluisteren tussen 12.00 en 16.00 uur via 107.4 fm, 105 fm en via de livestream op www.ikkoopinoostende.be