Geniet van de laatste zomersolden tijdens de #ikkoopinoostende-dagen

Gepubliceerd op 27/07/2022

Deze zomer kan je op 29, 30 en 31 juli drie dagen van de koopjesdagen genieten. De handelaars in het centrum van Oostende organiseren tal van leuke acties. Heel wat winkels geven kortingen op de nieuwe collectie en/of extra korting op de soldenaanbiedingen aan hun verkoopstand buiten. In andere winkels is een demonstratie van nieuwe producten te zien of krijg je een leuke verrassing of goodiebag mee, worden er degustaties aangeboden en zijn er geschenken te winnen. In de kledingwinkels kan je meteen ook de nieuwe wintercollectie ontdekken.

“Er is met zo’n zeventig deelnemende handelszaken een groot en verscheiden aanbod aan koopjes en acties in het centrum van Oostende. De winkelstraten worden in dit laatste soldenweekend omgetoverd tot een heus shoppingevent. In de winkelstraten zullen steltenlopers en muziekbands de shoppers animeren en een aangename, zomerse shoppingsfeer creëren”, zegt voorzitter van de handelaarsbond Koen Lenoir.

Charlotte Verkeyn, schepen van Ondernemen voegt toe : “Ik ben bijzonder verheugd dat deze #ikkoopinoostendedagen terug kunnen doorgaan in onze shoppingstad aan zee, en we zo onze handelaars opnieuw in de spotlights kunnen plaatsen nadat corona twee jaar lang dit zomerse shoppingfestijn heeft verknald.”

Ben je benieuwd naar de deelnemende handelaars? Een lijst met alle deelnemende zaken is te vinden op www.ikkoopinoostende.be/ikkoopinoostende-dagen-centrum.

De vzw centrummanagement Oostende en het Economisch Huis Oostende organiseren tweemaal per jaar de #ikkoopinoostende-dagen. In oktober 2022 vinden ze, net als vorig jaar, plaats samen met de opening van de oktoberfoor. Deze zomer gaan ze dus opnieuw door het laatste weekend van juli.