Wil je genieten van een avondje lachen in een gezellig café in Oostende? Op 15 en 22 november organiseert het Economisch Huis Oostende samen met de Oostende horeca en Comedy Oostende ‘Café Comedy’, twee comedyavonden in lokale cafés.

Waar

Café De Pelikaan Bar des Amis Ti Amo
Manuscript Hemingway

Kom jij ook?
Wil je je lachspieren trainen in één van de vijf cafés? Neem mooi op tijd je plaatsje in, want vol is vol!

Start om 19.30 uur.

 

Programma

Headliners van de avond zijn niemand minder dan
David Galle, Mohsin Abbas, raf Coppens en Ygor uit Poperinge!
Maar ook opkomend talent van eigen bodem komt aan de beurt.

Hieronder zie je het volledige programma van de avond.

15 november

Café De Pelikaan

Bar des Amis Hemingway
Jeremy Baltii Jonathan Schuermans Jean De Coster
Jan-Bart De Muelenaere Kjen Descheemaecker Tim Loobuyck
Mohsin Abbas David Galle Raf Coppens

22 november

Manuscript

Ti Amo
Kevin Pottier Karim Shatla
Kjen Descheemaecker Jan-Bart De Muelenaere
Mohsin Abbas Ygor Uit Poperinge

Wie is Wie?

Mohsin Abbas

Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Mohsin is een dertiger en woont in de Stad aan Zee Oostende. In het sappig Oostends neemt hij het publiek mee naar zijn roots, zijn studententijd in Gent maar ook zijn leven nu als papa. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!

2017: Commeere Comedy Cup: Winnaar publieksprijs
2017: Commeere Comedy Cup: 3e vakjury
2018: Leerling Humorklas
2019: Lunatic Comedy Award: Runner-up
2022: Friends of Comedy Cup: Winnaar

Ygor uit Poperinge

Ygor uit Poperinge is een fenomeen! Als ambassadeur van de westhoek en west-Vlaams comedy icoon verdient hij dan ook een spot in onze line-up! Geniale comedy met een hoek af!

Raf Coppens

Na uitverkochte tournees, eindejaarshows op VTM, Museeuwmoppen en zoveel meer is Raf Coppens terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen op de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik. Rechttoe, rechtaan. Om de tien seconden een pointe. 

David Galle

David Galle (°Menen, 1980) is ondertussen 20 jaar actief als stand-up comedian. Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op canvas en was op tv onder andere te zien in het zondagavondprogramma ‘De Kazakkendraaiers’ (één), de sketchshow ‘Echt niet oké’ (één) en de successerie Bevergem (canvas), waar hij de rol speelde van Roste Thierry.

Hij heeft ondertussen een stevige live-reputatie opgebouwd en brengt in een sneltempo scherpe comedy doorspekt met herkenbare persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen.

Kjen Descheemaecker

In 2014 besloot Kjen om zijn passie voor comedy te combineren met zijn ervaring als Vlaams kampioen beatbox. Hij observeerde muziek in al zijn facetten en maakte daar grappige sketches over. Zijn comedyshows zijn een unieke mix van humor en beatbox. Hij verwent het publiek met verschillende lachsalvo's om ze daarna te overdonderen met zijn beatboxkunsten. Dit alles is samen verweven tot een mooi geheel met veel herkenbare grappen die vaak handelen over muziek.

Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart De Muelenaere gaat samen met jou op zoek gaan naar wie de West-Vlaming nu eigenlijk wel is. Waar ergert de West-Vlaming zich aan, is het West-Vlaams echt zo moeilijk, zijn er meer dan enkel varkensboeren, welk onderwerp neemt de West-Vlaming het vaakst in de mond, …? Kortom, een interactieve maar vooral humoristische analyse naar de ware aard van de inwoners van de meest westelijke (en prachtige) provincie van het land.

Kevin Pottier

Kevin Pottier is een stand up comedian uit Oostende. Kevin Volgde een Comedy workshop in 2014 bij Han Coucke (Han Solo) en is sindsdien al enkele jaren actief in het underground comedy cirquit. Hij maakte deel uit van de collectieven Deth Serious en Komiekskes On Tour. Ondertussen deelde hij de vlaamse comedy podia met o.a. Gunter Lamoot, Hans Cools, Jade Mintjens, David Galle, Nigel Williams, en vele anderen, Ondertussen is hij een vaste waarde bij het Oostends comedy label "Comedy Oostende" (#oostendelacht) waar hij ondertussen zelf een workshop Stand up comedy gaf.